• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр-міністр Юрій Єхануров провів зустріч з представниками компанії "Mittal Steel"

    Опубликовано: 2006-02-03 09:33:00

    Глава Уряду України Юрій Єхануров зустрівся з генеральним керуючим компанії „Mittal Steel” з питань злиття та поглинання Франком Панніром та директором з питань економіки „Mittal Steel - Кривий Ріг” Віталієм Конопатським.

    Під час зустрічі йшлося про виконання компанією „Mittal Steel” інвестиційних зобов’язань, передбачених контрактом з купівлі „Криворіжсталь”. Зокрема, Франк Паннір поінформував керівника Уряду про те, що з початку року заробітна плата працівників підприємства збільшена на 4 відсотки, і це лише перший крок. Окрім того, новий власник проводить роботу щодо оптимізації активів “Криворіжсталі”. Щоб визначити, куди спрямовувати інвестиції, ми маємо проаналізувати кожен сегмент виробництва, - зазначив він.

    В ході зустрічі порушувалося питання забезпечення підприємства енергоносіями. Як повідомив представник компанії „Mittal Steel”, з початку року компанія „Mittal Steel - Кривий Ріг” скоротило споживання газу на 30%. У свою чергу Юрій Єхануров наголосив, що Уряд стимулюватиме підприємства, які впроваджуватимуть енергозберігаючі технології.

    Під час зустрічі також йшлося про можливу участь компанії „Mittal Steel” у приватизації Криворізького ГЗКОР та вугільних підприємств України.

     Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.