• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знижки у «чорну п'ятницю»: секрети вдалого шопінгу

    Опубликовано: 2018-10-12 12:07:48

    З кожним роком в Україні набирає обертів Black Friday («Чорна п’ятниця») - день масових розпродажів і шалених знижок. Цього року він випадає на 24 листопада. Так, ще 10 років тому  цю традицію підтримували деякі магазини, однак в останні роки знижки навіть до 70% пропонує багато брендових магазинів, торгових мереж  тощо.

    Знижки в чорну п’ятницю – це можливість придбати якісну побутову техніку, електроприлади, одяг, взуття за доступними цінами.

    Трохи історії

    Традиція масових  розпродажів прийшла до нас із західних країн. Зазвичай  різдвяні розпродажі стартують після Дня Подяки і випадають на п’ятницю у проміжку з 23 по 29 листопада.

    А сам термін  «Чорна п’ятниця»було вжито у 1966 році. Тоді під ним мали на увазі  сильні пробки, які утворювалися на автошляхах після відзначення Дня Подяки. А  традиція влаштовувати розпродажі існувала ще в 19 ст.

    Прислухайтеся до порад фахівців

    Багато експертів дуже насторожено відносяться до «чорної п'ятниці» і переконані, що це – дуже вдала маніпуляція на довірі покупців. Однак, як свідчить практика, шалені розпродажі – нагода зекономити кошти і придбати потрібні речі. Також можна дешево придбати те, про що давно мрієте, наприклад новый iphone 2018. Головне – дотримуватися нескладних порад експертів і не втрачати здатності критично оцінити ситуацію в ейфорії низьких цін та великих знижок.

    ● Моніторинг цін. Щоб не втратити шанс придбати бажану річ за низькою ціною, до «чорної п’ятниці» варто підготуватися заздалегідь. Крім того, можна скористатися різними порталами, які  працюють в Україні і пропонують чітко структуровану інформацію про різні знижки. Найголовніше – відстежуйте динаміку     цін на товар, який вас зацікавив. Зробити це варто за тиждень до початку розпродажу. Тоді ви зможете порівняти ціни і зрозуміти, чи економія реальна. Багато торгових закладів використовують різні хитрощі, щоб в чорну п’ятницю продати якомога більше товарів. Дуже поширеним кроком є підвищення (майже на третину) ціни напередодні початку розпродажу. А потім продають товар за старою ціною, однак вказують, що це за знижкою. Як свідчить практика, багато людей готові купити товар лише тому, що там діє приваблива знижка.

    ● Список покупок. Складіть детальний список речей, які ви б хотіли придбати за максимально низькими цінами і старайтеся дотримуватися його. Дуже часто буває, що в суєті розпродажів ви просто забудете те, що планували придбати,  а накупляєте багато зайвих речей.

    Скидки в Черную пятницу

    ● Чітко визначіть суму на шопінг

    Коли навколо лунає голосна музика, усміхнені покупці, яскраві вітрини, а на цінниках – суттєві знижки, дуже легко піддатися спокусі і просто купити дуже багато речей. І витратити дуже багато грошей. Крім того, фахівці радять розраховуватися не кредитною карткою, а саме готівкою. Тоді ви не витратите зайвих коштів.

    ●  Вивчіть інформацію про товар

    Поінформований – значить озброєний. Тому заздалегідь вивчіть характеристики товару, який ви хочете купити. Адже в день розпродажу у вас просто не буде часу на це.

    Бажаємо вдалих покупок!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.