• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені розповіли, від чого залежить, як буде старішати жінка

    Опубликовано: 2018-03-10 16:04:30

    Найголовніша косметологічна проблема - старіння зовнішності - виявилася вивчена американськими вченими з точки зору спадковості. Нове дослідження завершилося висновком про те, що старість жінок настає з тією ж швидкістю, що і у їх матерів.

    За даними Федерального Агентства Новин, група науковців з США протягом тривалого періоду часу аналізувала процеси, що відбуваються у жінок і їхніх матерів під час старіння. У підсумку вони прийшли до висновку, що спостерігаються ними явища у представниць двох поколінь проходили однаково. Зокрема, дослідники заявили, що «до 35 років у матерів і дочок починають з'являтися схожі зморшки в області очей, губ, шиї і лоба».

    Повідомляється, що в цьому експерименті взяли участь близько двадцяти осіб - жінок і їхніх матерів у віці від 19 до 90 років. Зразки тканин, будова черепа, - все це було ретельно вивчено дослідниками в ході цього розслідування. Крім цього, фахівці здійснили 3D-моделювання, що дозволило встановити особливості в будові осіб у жінок. «Не дивлячись на неминучі відмінності в будові черепа у матері і дочки, склад клітинних тканин у них практично однаковий, це і визначає схожість їх старіння», - повідомили автори дослідження.
     
    Раніше біологи прийшли до висновку, що старіння жінки прискорюється після настання менопаузи. При цьому на динаміку процесу істотно впливає пов'язана з даними станом безсоння.

    healthyliving.com.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.