• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Монголії планується будівництво Центру ядерної науки та технологій

    Опубликовано: 2018-03-01 15:41:48

    В Монголії підписано Меморандум про наміри щодо будівництва Центру ядерної науки та технологій між держкорпорацією «Росатом» та комісією з ядерної енергетики Монголії. В рамках програми співпраці в галузі атомної енергетики в Монголії також планується побудувати дослідницький атомний реактор.

    Розвиток атомно-енергетичної галузі в Монголії активізувався після рішення уряду про будівництво першої в республіці атомної станції при співпраці з держкорпорацією «Росатом». В даний час на території Монголії розробляються найбільші запаси уранової руди, необхідні для виробництва палива для атомних реакторів.

    Відповідно до підписаного Меморандуму, російські спеціалісти будуть надавати сприяння монгольській стороні в розвитку атомно-енергетичної галузі. Так само в рамках Меморандуму буде розроблена попередня дорожня карта реалізації проекту Центру ядерної науки та технологій. Для організації роботи по цих напрямах передбачається створення профільних експертних робочих груп.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.