• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Mittal Steel оголошує про призначення генерального директора і наглядової ради

    Опубликовано: 2006-01-13 15:02:00

    Компанія Mittal Steel оголошує про офіційне перейменування нещодавно придбаного підприємства «Криворіжсталь» у Mittal Steel Кривий Ріг. Таке рішення було прийнято на позачергових зборах акціонерів, що відбулися сьогодні у Кривому Розі. Крім цього, на зборах було офіційно призначено генерального директора, пана Нарендру Чодері, та обрано нову наглядову раду директорів, до якої увійшли: Малай Мукхерджі, Віджей Батнагар, Грегор Мюнстерман, Саймон Іванс та Шьорд де Вріз.

    Біографія

    Пан Нарендра Чодері

    Пан Чодері має 40-річний досвід роботи на різних технічних та менеджерських посадах у металургійній галузі. Він приєднався до Mittal Steel Кривий Ріг, працюючи Корпоративним директором з питань експлуатації та технічного обслуговування, а до цього був Головним Виконавчим Директором підприємств Mittal Steel у Румунії та Казахстані. Пан Чодері прийшов до Групи у якості Директора з питань експлуатації компанії Mittal Steel Lazaro Cardenas (Мексика) у 1993 році і став Виконавчим Директором у 1996 році. До роботи у Mittal Steel він займав різні технічні посади у компанії India Limited або SAIL та працював заводах на різних посадах протягом 28 років. Пан Чодері має ступінь бакалавра технічних наук, який він отримав у Технологічному Інституті міста Біхар, Індія.

    Довідка про компанію Mittal Steel

    Компанія Mittal Steel - найбільший в світі виробник сталі, що має операційні потужності у 14 країнах на 4 континентах.  Mittal Steel працює за всіма аспектами сучасного металовиробництва і виробляє широкий спектр металопродукції з метою задовільніти широкі потреби споживача. Компанія обслуговує всі галузі найбільші споживачі металопродукції, включаючи автобудування, приладобудування, машинобудування та будівництво.

    У 2004 році Mittal Steel отримала 22.2 мільярди доларів прибутку та виробила 42.1 мільйони тон сталі.  Компанія торгує на Нью-Йоркській фондовій біржі та біржі Euronext в Амстердамі під символом “MT”.

    Газета «Металлург»

    Нарендра Чодері обраний Головою Правління ВАТ “Криворіжсталь”

    Після реєстрації статуту підприємство ВАТ ”Криворіжсталь” отримає назву “Міттал Стіл Кривий Ріг” (Mittal Steel Kryviy Rih), а Нарендра Чодері стане генеральним директором “Міттал Стіл Кривий Ріг”

    Компанія Mittal Steel повідомляє, що 12 січня 2005 року відбулись позачергові загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства „Криворізький гірничо-металургійний комбінат „Криворіжсталь”.

    Окрім формальних були розглянуті такі основні питання:

    - Затвердження нової редакції статуту Товариства.

    - Відкликання та обрання членів Ревізійної комісії Товариства.

    - Відкликання та затвердження персонального складу Правління Товариства.

    - Відкликання та обрання членів Спостережної ради Товариства.

    - Затвердження нової редакції Положення про Спостережну раду Товариства.

    Згідно рішення позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ «Криворіжсталь» внесено зміни до статуту ВАТ «Криворіжсталь» шляхом викладення його в новій редакції та затверджено нову редакцію статуту Товариства з урахуванням зміни його найменування на ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг", генеральним директором підприємства офіційно призначено пана Нарендру Чодері, а також обрано нову Спостережну раду у складі: п. Малай Мукхерджи (Malay Mukherjee), п. Віджай Бхатнагар (Vijay Bhatnagar), п. Грегор Мюнстерманн (Gregor Muenstermann), п. Саймон Еванс (Simon Evans), п. Сйорд де Вріз (Sjoerd De Vries).

    Газета «Металлург»

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.