• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роман Кріль: на Миколаївщині найбільші суми до бюджету забезпечують підприємства сільськогосподарської галузі

    Опубликовано: 2017-11-13 08:42:57

    У січні-жовтні 2017 року органами ДФС у Миколаївській області мобілізовано до державного бюджету понад 3 млрд. грн. податків і зборів, що майже на 1 млрд. грн. більше, ніж у січні-жовтні 2016 року.
    Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у Миколаївській області Роман Кріль.
    Вагомі надходження до державної скарбниці забезпечили підприємства сільськогосподарської галузі – 842 млн. грн. (30 відс. від загальнообласного обсягу), переробної промисловості – понад 300 млн. грн. (11 відс.), оптової та роздрібної торгівлі – 287 млн. грн. (10 відс.), транспорту, складського господарства та зв’язку  – 282 млн. грн. (10 відс.).
    За словами Романа Кріля, Миколаївщина – регіон з унікальними природними ресурсами, потужним промисловим потенціалом та сучасним аграрним комплексом. У галузевій структурі економіки регіону провідні позиції займають сільськогосподарські та промислові підприємства, які забезпечують виробництво та реалізацію конкурентноспроможної продукції та створюють нові робочі місця, що сприяє збільшенню податкових платежів до бюджету.
    Ефективна робота органів ДФС у Миколаївській області щодо посилення заходів з детінізації економіки, застосування ефективних методів адміністрування податкових платежів, ліквідації «тіньових» схем та вдосконалення сервісного обслуговування бізнесу позитивно впливає на динаміку збільшення дохідної частини бюджету.
    Головне управління ДФС у Миколаївській області дякує сумлінним платникам за свідоме ставлення до виконання конституційного обов’язку щодо добровільної сплати податків до бюджету.

    Головне управління ДФС у Миколаївській області

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.