• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пані Катерина Ющенко та дружини урядовців провели благодійну акцію в зоні відчуження

    Опубликовано: 2005-12-28 17:39:00
    Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко, дружина Прем’єр-міністра України пані Олена Єханурова, дружина Секретаря РНБО пані Марина Кінах, дружина міністра охорони навколишнього середовища пані Ірина Ігнатенко, дружина міністра економіки пані Тереза Яценюк, дружина міністра освіти та науки пані Галина Ніколаєнко, дружина міністра промислової політики пані Антоніна Шандра, дружина міністра у справах сім’ї та молоді пані Юлія Павленко, дружина міністра палива та енергетики пані Світлана Плачкова, дружина віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань пані Катерина Кириленко та донька Президента України – Ліна Ющенко провели благодійну акцію у зоні відчуження Чорнобильс! ької АЕС.
     
    У рамках програми відвідання зони відчуження делегація побувала у селах Луб’янка, Рудня, Іллінецька та Іллінці. У цих селах живуть люди, які не бажають покидати свої рідні садиби і переїжджати у чисті від радіації райони. Учасники поїздки привітали із новорічними і різдвяними святами мешканців цих сіл та передали їм подарунки.
     
    Під час зустрічі з мешканцями сіл пані Катерина Ющенко наголосила: «Нас завжди цікавила доля людей, які проживають у Чорнобильській зоні. Після спілкування з мешканцями сіл у мене залишилися надзвичайно сильні враження. Це сильні духом, прекрасні, добрі й мужні люди».
     
    «Ми приїхали сюди підтримати їх, але насправді вони підтримали нас своєю добротою, своєю мудрістю і теплим до нас ставленням», – сказала дружина Президента. На її думку, найбільша проблема цих людей – відокремленість від світу і відсутність можливості спілкування з рідними й близькими. «Але ми спробуємо допомогти їм налагодити спілкування із зовнішнім світом», – запевнила вона.
     
    Дружина Президента подякувала всім, хто підтримав ініціативу поїздки і висловила сподівання, що «світ буде знати більше не лише про Чорнобильську катастрофу, а й про долю тих людей, які проживають у зоні відчуження».
     
    До участі в акції були запрошені журналісти центральних українських телеканалів і видань – не лише для висвітлення події. Вони теж передали мешканцям зони подарунки і привітання від своїх ЗМІ.
     
    У поїздці пані Катерину Ющенко також супроводжували працівники Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000».
    Ініціатива відвідати зону відчуження належала пані Катерині Ющенко, пані Олені Єхануровій та пані Марині Кінах.
     
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.