• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Балога зробив заяву щодо приватизації експертно-технічних центрів Держпромгірнагляду

    Опубликовано: 2005-12-28 10:13:00
    Останнім часом певними колами поширюється думка щодо необхідності приватизації експертно-технічних центрів Держпромгірнагляду МНС України. Ці центри були засновані понад десять років тому через необхідність створення системи технічної підтримки державного нагляду у сфері охорони праці.
     
    За роки існування вони перетворилися на інженерні центри, діяльність яких насамперед спрямована на технічну підтримку державного нагляду, забезпечення виробничої безпеки шляхом проведення діагностування обладнання, експертизи проектів, навчання з питань охорони праці тощо.
     
    Приватизація ЕТЦ, метою якої є отримання прибутку за будь-яку ціну, може призвести до руйнації створеної та чітко функціонуючої системи і, як наслідок, до погіршення стану промислової безпеки та збільшення виробничого травматизму.
     
    З метою недопущення вищезазначеної ситуації та задля того, щоб покласти край спробам такої руйнації, Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи категорично заперечує проти приватизації державних підприємств – експертно-технічних центрів. 
     
     
    Урядовий портал
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.