• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася робоча нарада з енергетичних питань

    Опубликовано: 2005-12-27 15:35:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася робоча нарада, головна тема якої – вироблення комплексного плану вирішення енергетичних питань.

    У нараді взяли участь Прем’єр-міністр Юрій Єхануров, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, міністр палива та енергетики Іван Плачков, Секретар РНБОУ Анатолій Кінах, голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, перший заступник Глави Секретаріату Президента України Іван Васюник, заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко.

    У ході наради міністр палива та енергетики поінформував про переговори України з Туркменістаном  щодо співпраці в газовій сфері. Він заявив, що це був надзвичайно конструктивний діалог, який дає можливість вийти на новий рівень українсько-туркменських відносин в енергетичній галузі.

    Йшлося також про хід переговорів мiж Україною i Росiєю з газового питання, а також було обговорено позицію української сторони у переговорному процесі.

    Учасники наради обговорили низку практичних заходів, пов’язаних із поетапним переходом до зміни умов транзиту й поставок газу.

    Крім того, йшлося про необхідність впровадження в наступному році нових підходів у використанні газових сховищ в Україні, а також диверсифікації енергопостачання.

    http://www.president.gov.ua/news/data/1_5193.html







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.