• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АР Крим - ліквідація високопатогенного грипу

    Опубликовано: 2005-12-27 11:53:00
    За період проведення робіт з ліквідації осередків високопатогенного грипу птиці та недопущення його подальшого розповсюдження з карантинної зони вилучено 69 тисяч 662 голови свійської птиці. Вже продезинфіковані 5 тисяч 956 домогосподарств. Виплачено компенсацію за вилучену домашню птицю мешканцям населених пунктів на суму 1 млн 467 тисяч 915 гривень. Під медичним наглядом наразі перебуває 543 людини, якіпроживають у помешканнях, де зафіксовано загибель птиці. Інфікованих осіб серед населення не виявлено.

    До ліквідації наслідків надзвичайної ситуацій залучені підрозділи і техніку Оперативно -рятувальної служби районів, аварійно-рятувального загону МНС, МВС, санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служб АР Крим. Координацію робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на місці події здійснює оперативний штаб; в Міністерстві – оперативна група. Загальну координацію дій здійснює Міністр МНС Віктор Балога.
     
    Урядовий портал
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.