• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нарада між представниками органів виконавчої влади та представниками асоціацій виробників

    Опубликовано: 2005-12-27 10:15:00

    26 грудня ц.р. у Міністерстві економіки під головуванням Арсенія Яценюка відбулася нарада між представниками органів виконавчої влади та представниками асоціацій виробників України. Тема наради „Механізми захисту суб’єктів підприємницької діяльності України на внутрішньому ринку від проявів недобросовісного імпорту в Україну, а також захисту вітчизняних виробників – експортерів на зовнішніх ринках в разі порушення проти них антидемпінгових, спеціальних або антисубсидиційних розслідувань”.

    Надзвичайно важливим питанням, на думку А.Яценюка, є взаємодія між органами виконавчої влади та Асоціаціями. “Якщо ми разом будуємо економічну політику, якщо у вас є інтереси, а у нас відповідні зобов’язання відстоювати ваші інтереси, то я сподіваюсь на конструктивну співпрацю”, - підкреслив Міністр.

    У своєму зверненні Міністр економіки закликав представників Асоціацій разом напрацювати формат спілкування щодо роботи на внутрішньому і на зовнішньому ринках, прийняття регуляторно-правових актів, які виносяться Міністерством економіки на розгляд Кабінету Міністрів України, а також вирішення конкретних особливих питань, які піднімає кожна Асоціація.

    “Роль держави сьогодні полягає у наступному: нас цікавить кожен бізнесмен, кожна група товару, яка продається в середині держави чи за її межами”, - говорить А.Яценюк.

    Прес-служба Міністра 


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.