• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нове - це давно забуте старе

    Опубликовано: 2017-07-26 16:12:17

    Продумуючи свій весільний образ, кожна дівчина намагається зробити так, щоб її образ вийшов чарівним і незабутнім. Досягають вони своєї мети різними способами: одні починають активно займатися спортом, щоб відкоригувати фігуру, інші кардинально змінюють зачіску, треті купують елітні весільні сукні, а є ті, які намагаються здивувати оточуючих неординарними елементами в одязі та аксесуарах. І один з варіантів - папороть в образі нареченої і в оформленні свята. Ця традиція прийшла до нас з далекого минулого, але користується великою популярність серед сучасних красунь.

    Цікаві ідеї використання листя папороті в оформленні весілля

    Чому саме цією рослиною наречені прикрашають себе і свято? Вся справа в тому, що з давніх часів люди наділяли папороть магічною силою. Вважалося, що в Янову ніч вона розквітає і приносить вічне щастя закоханим, тому багато закоханих її шукали в лісі, хоча наука доводить протилежне - папороть не цвіте. Незважаючи на запевнення біологів, люди до цих пір вірять в над можливості папороті, і останнім часом стало модно використовувати її у весільному декорі.

    Взагалі, папороть використовували в весільних букетах з початку 1900-х років, і була особливо популярна в 1930-х роках, але потім про неї якось забули. І лише недавно вона повернулися не тільки в букет нареченої, але і в декор самого свята. Імовірно, причиною цього стали весілля в стилі рустик і тому подібні тематики. Комбінуючи різні різновиди папороті, можна створити приголомшливий текстурний букет, а коли змішати з білими квітами, то вийде елегантна, класична композиція. З її допомогою можна, як зробити акцент на обраних кольорах, так і самостійно листя можуть стати оригінальною композицією. До речі, деякі флористи відзначили тенденцію до збільшення кількості зелені і зменшення кількості квітів.

    Крім букета, листя папороті можна використовувати в зачісці нареченої: у вигляді віночка, вплітати в коси, створити оригінальну заколку. І це далеко не все, що можна прикрасити цими красивими яскравими листочками. Організатори застосовують їх:

    • в декорі тортів, де можна втілити нереальні фантазії;
    • карт розміщення гостей;
    • в оздобленні зали і столу. Це і арка, і стільці, і серветки;
    • в декорі виїзної церемонії, що неодмінно гармонійно впишеться в лісову тематику;
    • на запрошеннях.

    Як бачимо, старі ідеї можуть стати новим тенденціями в образі нареченої і декору сучасного весілля.

    Свадебные платья оптом

    Свадебное платье

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.