• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роботи на глубоководному судновому ході Дунай – Чорне море відновлені

    Опубликовано: 2005-12-22 10:33:00
    За повідомленням ДП „Дельта-лоцман”, тільки на початку грудня було отримано дозволи на днопоглиблювальні роботи на ГСХ Дунай-Чорне море (обсягом 232 тис. куб. м). Роботи розпочаті і, за попередніми оцінками, наприкінці грудня ц.р. – на початку січня 2006 року прохідна осадка на баровій частині ГСХ буде доведена до рівня минулого року – 5 м.
     
    Підрядником, за результатами тендеру на виконання робіт за державні кошти, було визначено державне підприємство системи Мінтрансзв`язку „Устьдунайводшлях”. 
     
    Висновок екологічної експертизи Мінприроди із вимогою щодо доопрацювання певних матеріалів робочого проекту „Створення ГСХ Дунай-Чорне море” було отримано лише у серпні 2005 року, тобто через 13 місяців з дати подання. Доопрацьовані матеріали по проекту, як очікується, будуть підготовлені проектними інститутами до кінця грудня ц.р. Наприкінці січня – на початку лютого 2006 року, за офіційним повідомленням Мінприроди, надійдуть остаточні висновки екологічної та комплексної державної експертиз.
     
    Після затвердження робочого проекту Кабінетом Міністрів України та визначення стійкого джерела фінансування роботи з будівництва ГСХ Дунай-Чорне море будуть активізовані.
     
    Міністерство транспорту та зв`язку України






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.