• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оприлюднення спільного наказу

    Опубликовано: 2005-12-21 14:40:00
    Міністерство фінансів України відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” оголошує про публікацію проекту спільного наказу Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Державної податкової адміністрації України „Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Державної податкової адміністрації України від 11.03.2002 №173/32/100” та аналізу регуляторного впливу до нього з метою отримання зауважень та пропозицій.
     
     Зауваження та пропозиції надавати протягом місяця з дня публікації цього оголошення у письмовій та електронній формі за наступними адресами:
     
    1    01008, м. Київ, вул. Грушевського 12/2, Міністерство фінансів України, Департамент фінансів державних підприємств та відносин власності; e-mail: oksanafd@minfin.gov.ua;
     
    2   01011, м.Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11, Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва; e-mail: mail@dkrp.gov.ua.
     
     Ознайомитись з проектом спільного наказу Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Державної податкової адміністрації „Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Державної податкової адміністрації від 11.03.2002 № 173/32/100”.
     
    MINFIN.GOV.UA
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.