• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За минулий тиждень ще 7 тисяч родин поспішили утеплити житло за Урядової безповоротної фінансової допомоги

    Опубликовано: 2017-04-19 14:24:51

    Популярність Урядової програми "теплих" кредитів серед українських сімей стабільна. Минулого тижня, з 10 по 14 квітня, напередодні Великодніх свят, ще близько 7 тисяч родин звернулися до державних банків за "теплими" кредитами на суму майже 130 млн гривень.

     

    Зокрема, за тиждень 222 домогосподарства отримало 4,6 млн грн. на придбання твердопаливних котлів.

     

    Більше 6 тисяч сімей залучили 124 млн грн. на купівлю енергоефективних матеріалів та обладнання, щоб утеплити свої приватні будинки.

     

    Скористатися програмою "теплих" кредитів вирішили ще 9 ОСББ. Минулого тижня вони одержали у банках більше 1 млн грн. на реалізацію загальнобудинкових енергоефективних заходів.

     

    "Всі ці родини знають, що безперечно отримають подвійну вигоду від участі у такій програмі. По-перше, завдяки безповоротній фінансовій допомозі Уряду та місцевої влади учасники програми майже наполовину зменшать свої витрати на утеплення житла чи заміну газових котлів. По-друге, після впровадження необхідних енергоефективних заходів вони матимуть менші платіжки за комунальні послуги, а тепло і комфорт не покидатиме їхні оселі", - пояснив причини попиту на програму Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

     

    Все більше родин звертаються за "теплими" кредитами і до ПриватБанку, який нещодавно включено до переліку партнерів програми. За тиждень банк видав понад 340 "теплих" кредитів на суму майже 5 млн грн., що більше ніж утричі перевищує показники минулого тижня.

     

    Загалом, з початку дії Урядової програми з енергоефективності її учасниками стали понад 240 сімей з різних регіонів країни, які залучили більше 3,5 млрдгрн. на реалізацію енергоефективних заходів у своїх будинках.

     

    Управління комунікації та зв'язків з громадськістю

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.