• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В. Черниш та С. Субарі підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між українським та грузинським міністерствами

    Опубликовано: 2017-03-31 08:42:56

    30 березня 2017 р. у Тбілісі відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України та Міністерством з питань вимушено переміщених осіб з окупованих територій, розміщення і біженців Грузії.
    Документ підписали Міністри – Вадим Черниш та Созар Субарі. Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між двома міністерствами стосується, в першу чергу, взаємного обміну досвідом в питаннях вирішення нагальних проблем людей, які зазнали втрат і негативного впливу через конфлікт країн з Російською Федерацією.
     «Ми вже розуміємо, в яких темах в першу чергу будемо співпрацювати і я думаю, що це буде дуже кропітка робота. Очікування позитивні, адже ми виявили багато речей, на які будемо звертати увагу. Наша головна мета – допомогти людям. І для будь якої відповідальної людини, будь-якого чиновника головне – зробити все, аби громадяни, які зазнали важких втрат підчас агресії та окупації, нарешті отримали допомогу від своєї держави і свого Уряду. Тому покладаю велику надію на нашу співпрацю з Міністерством та грузинським Урядом», – зазначив Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.
    Меморандумом передбачена  участь представників міністерств у спільних проектах, семінарах, лекціях, ознайомчих поїздках, двосторонніх або багатосторонніх зустрічах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.