• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дерев’янко: Питання авто на іноземній реєстрації потрібно вирішити протягом двох тижнів

    Опубликовано: 2017-03-14 11:54:31

    Верховна Рада повинна розглянути та ухвалити законопроект 5567 щодо автомобілів на іноземній реєстрації протягом найближчих двох пленарних тижнів.
    Про це заявив народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко під час акції автомобілісті під стінами Верховної Ради 14 березня.
    «Уряд робить вигляд, що все добре, що проблеми не існує. Але те, що ви тут – це чергове нагадування, що 5567 має бути розглянутий в профільному комітеті Южаніної і бути в цю середу на порядку денному», - звернувся депутат до учасників акції.
    Він нагадав, що цей законопроект народився в результаті дискусії на робочих групах. «Якщо щось треба поправити в цьому законопроекті, то власне на комітеті це і треба зробити», - вважає Дерев’янко.
    Він підкреслив, що парламент матиме два сесійні тижні поспіль.
    «В нас достатньо часу і можливостей, щоб це зробити. Це питання потрібно вирішити протягом цих двох тижнів», - заявив депутат
    Дерев’янко обурився тим, що влада, заміть того, щоб почати вирішувати цю проблему, почала займатися репресіями та створювати спільні загони, щоб вилучати автомобілі з іноземною реєстрацією.
    «Ми зараз почати отримувати відповіді з усіх регіонів стосовно вилучених автомобілів. Практично в кожній області почали вилучати десятками автомобілі.  Це мені нагадує якусь повну шизофренію. Коли замість того, щоб питання вирішити на рівні законодавства, починають застосовувати репресивні методи», - заявив депутат.
    Засновник ГО «Автоєвросила» Олег Ярошевич підкреслив, що учасники приїхали під парламент на безстрокову акцію.
    «Ми тут залишаємось, поки не буде розгляду законопроекту в Верховній Раді», - заявив Ярошевич.
    Нагадаємо, власники автомобілів на іноземній реєстрації з усіх регіонів України провели вже декілька попереджувально-інформаційних акцій з вимогою ухвалити законопроект № 5567, який врегулює проблему тимчасового ввезення авто з іноземною реєстрацією в Україну.
    У ДФС і Нацполіції багатьох областей  у відповідь на численні звернення Юрія Дерев'янка підтвердили, що здійснюють спільні заходи, в результаті яких вилучають автомобілі з іноземною реєстрацією.

    Прес-служба народного депутата Юрія Дерев'янка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.