• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фонд «Україна 3000» оголосив конкурси: на закупівлю медичного обладнання для відділень неонатології дитячих лікарень, реконструкцію сімейних кімнат у відділені дитячої онкології Інституту онкології АМН України

    Опубликовано: 2005-12-15 17:59:00
    15 грудня 2005 р. Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» оприлюднив умови 2-х тендерів на закупівлю та постачання медичного устаткування для відділень неонатології дитячих лікарень, що працюють за програмою «Від лікарні до лікарні», і на реконструкцію сімейних кімнат у Інституті онкології Академії медичних наук України (м. Київ).
     
    20 листопада, у Всесвітній день захисту прав дитини, Фонд «Україна 3000» спільно зі своїми партнерами провів дві благодійні акції, під час яких було зібрано понад 933 тис. грн. меценатських коштів. Від першої акції, Осіннього Благодійного балу Олександра Пономарьова, отримано 529 тис. 771 грн. 50 коп. благодійних внесків (396 тис. 360 грн. – пожертви отримані безпосередньо під час балу, 133 тис. 411 грн. 50 коп. – гроші, виручені від продажу квитків). Під час другої акції, проведеної спільно з компанією «МакДональдс Україна», було зібрано 404 тис. гривень. Згідно з партнерськими домовленостями, перша частина коштів має бути використана для потреб відділень неонатології, друга – на ремонт відділень реабілітації та догоспітального обстеження Інституту онкології АМН України.
     
    Як зазначено, наприклад, у конкурсній документації на закупівлю медичного устаткування, неонатологічні відділення у першу чергу потребують кювези (інкубатори) для новонароджених, реанімаційні столи, монітори реанімації і оксиметри для новонароджених. Першими після закінчення конкурсу отримають устаткування дитячі лікарні Донецька, Запоріжжя, Львова, Харкова і Луцька.        
     
    Голова правління Фонду Дмитро Ляпін зазначив під час конференції, що «оголошення відкритого конкурсу ще раз підкреслює стиль роботи Фонду, прозорість його процедур, а також прозорість надходження і використання благодійних коштів, які отримує організація». Андрій Мирошніченко – радник Голови наглядової ради Фонду пані Катерини Ющенко – підкреслив, «що тільки у такий спосіб Фонд зможе досягнути максимальної ефективності використання коштів на потреби дитячої медицини України».
     
    До участі у цих двох конкурсах допускаються лише юридичні особи, резиденти України. Усі конкурсні пропозиції приймаються до 17:00 за київським часом 29 грудня 2005 року на адресу Фонду «Україна 3000»: вул. Боричів тік, 22 А, 04070 Київ.
     
    Надіслані на конкурс пропозиції розглядатимуться 30 грудня 2005 року о 12:00 у приміщенні Фонду. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися із 16 грудня тут. Про умови конкурсу можна дізнатися за телефонами: 044-467-67-80, факс: 044-467-67-83.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.