• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загальноукраїнський інформаційно-просвітницький захід "День зайнятості"

    Опубликовано: 2005-12-15 16:45:00
    20 грудня 2005 року з 9.00 до 18.00 у приміщенні НСК «Олімпійський» (Палац спорту) (Спортивна площа, 1) проходитиме загальноукраїнський інформаційно-просвітницький захід „День зайнятості” з нагоди 15-річчя державної служби зайнятості.
     
    О 10.00 відбудеться урочисте відкриття заходу за участю: Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова, Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка, Міністра праці та соціальної політики Івана Саханя, представників Уряду, законодавчої та виконавчої влади всіх рівнів, заступника Міністра праці та соціальної політики, голови правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття Наталії Іванової, директора Державного центру зайнятості – керівника виконавчої дирекції Фонду Валерія Ярошенка, заступників голови та членів правління Фонду, представників інших фондів соціального страхування, об’єднань роботодавців, профспілок, Київської міської влади, народних депутатів, представників служб зайнятості СНД, Балтії та Польщі, відвідувачів заходу – тимчасово незайнятого населення, учнівської молоді та студентів, зайнятих громадян, які бажають змінити місце роботи, роботодавців тощо.
     
    Прес-конференція для ЗМІ за участю представників Уряду, керівників Міністерства праці та соціальної політики України і державної служби зайнятості відбудеться об 11.20.
     
    Мета заходу – широке інформування громадськості про соціальні послуги, які надає державна служба зайнятості населенню і роботодавцям, можливості служби щодо забезпечення сучасного, ефективного соціального захисту населення, новітні інформаційні технології служби зайнятості, ознайомлення відвідувачів з вакансіями роботодавців з усіх регіонів України, стимулювання шукачів роботи до працевлаштування.
     
    У приміщенні Палацу спорту буде розгорнуто віртуальний центр зайнятості, який надаватиме послуги, експозиції всіх 27 регіональних центрів зайнятості України, які презентуватимуть широкий спектр соціальних послуг для населення, розміщено експозиції Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості, експозицію, присвячену запобіганню торгівлі людьми, та ін.
     
    У рамках заходу також відбудуться міждержавний та міжрегіональний ярмарки вакансій.
     
    Відвідувачі ознайомляться з формами роботи служби зайнятості щодо надання соціальних послуг різним верствам населення та роботодавцям, матимуть змогу отримати кваліфіковані консультації спеціалістів з працевлаштування, у т.ч. за кордоном, взяти участь у тренінг-семінарах тощо.
     
    Буде розгорнуто Інтернет-клас, де бажаючі зможуть отримати консультації з пошуку роботи через єдиний інформаційний простір.
     
    Захід сприятиме стимулюванню роботодавців до створення ефективних робочих місць з гідною заробітною платою, посиленню мотивації до праці населення, поверненню безробітних до продуктивної зайнятості, а також легалізації зайнятості і заробітної плати в Україні.
     
     Довідки та акредитація за тел.:
     
    284-39-24,   289-40-79.
     
     
    Державна служба зайнятості
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.