• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жодне звернення громадян не буде залишене без уваги влади

    Опубликовано: 2005-12-15 10:08:00
    Заступник голови облдержадміністрації О.Сокульська провела особистий прийом громадян в Регіональній приймальні Президента України в Дніпропетровській області за дорученням голови облдержадміністрації Н.Дєєвої.
     
    Орина Сокульська зазначила, що для громадян, які прийшли на прийом до   керівництва Дніпропетровської області, це остання інстанція, щоб вирішити   свої проблеми. Адже перед цим їм зазвичай доводилося вже звертатися до різних установ на місцевому рівні. І це є сигнал для влади з’ясовувати безпосередньо на місцях питання. Але звичайно є проблеми, які потрібно   вирішувати   на державному рівні, говорить заступник голови облдержадміністрації.
     
    Нині щоденно до Регіональної приймальні Президента України в Дніпропетровській області звертається близько 30 громадян, надходить до 10 листів. Сьогодні найчастіше звертаються до приймальні з питаннями, що стосуються забезпечення житлом, соціального захисту населення, комунальної сфери.
     
    Орина   Сокульська   зауважила,   що   влада активно допомагатиме вирішувати питання кожної конкретної людини і до цього залучаються всі управління та структурні підрозділи облдержадміністрації. З усіх звернень ведеться робота у відповідних органах.
     
    Прес-служба голови облдержадміністрації Дніпропетровська
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.