• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Корпорація Богдан проводить вивчення суспільної думки щодо доцільності запровадження українських назв автомобілів ВАЗівської класики

    Опубликовано: 2005-12-13 16:34:00
    Згідно дозволу АВТОВАЗ Луцький автомобільний та Запорозький автомобільний заводи отримали можливість використовувати українські назви автомобілів, які виробляються на Україні.
     
    Департамент маркетингу Корпорації «Богдан», до складу якої входить Луцький автомобільний завод, проводить вивчення суспільної думки щодо доцільності запровадження українських назв для автомобілів ВАЗ 21093, ВАЗ 21099 та ВАЗ 2107.
     
    Прес-служба Корпорації «Богдан» звертається із проханням розповсюдити інформацію про проведення інтерактивного опитування на офіційному інформаційному порталі Корпорації (http://www.bogdan.com.ua/) та висловити свою думку з цього питання.

    Корпорація «Богдан» створена у лютому поточного року з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва автотранспортних засобів різних типів. До її складу входять 20 компаній, серед яких ВАТ «Луцький автомобільний завод», ВАТ «Черкаський автобус», «Хюндай Моторс Україна» та ін.
     
    Прес-центр корпорації "Богдан"
     




     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.