• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР фінансує оновлення громадського транспорту в Івано-Франківську

    Опубликовано: 2016-12-26 11:39:21


    Українське місто придбає нові тролейбуси та модернізує інфраструктуру 

    Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) виділяє більше ресурсів на підтримку оновлення рухомого складу у містах по всій Україні в контексті своєї Програми розвитку громадського транспорту в Україні.
    Новий проект в рамках цієї програми, що була затверджена у 2015 р. та має на меті надання допомоги в заміні старіючої інфраструктури міського транспорту, передбачає надання кредиту на суму до €8 млн. комунальному підприємству «Електроавтотранс», що надає послуги громадського транспорту в західноукраїнському місті Івано-Франківську.
    Кредит, що супроводжуватиметься грантом на суму до €1 млн. зі Спеціального фонду акціонерів ЄБРР, буде використаний для придбання 35 нових низькопідлогових тролейбусів, реконструкцію та модернізацію тролейбусного депо, а також розширення існуючої мережі електротранспорту.
    Нові тролейбуси, закупівля яких відбудеться у 2017 р. у прозорий спосіб, будуть на 25 відсотків ефективнішими, ніж існуючі, більшість з яких досягли стадії повного зносу. Новий рухомий склад також буде більш енергоефективним та екологічним.
    Івано-Франківськ – історичне місто у Західній Україні з населенням близько 230 тис. Місто було засноване у 17 столітті та традиційно виконує роль культурно-освітнього центру, маючи шість університетів. Воно також є «воротами» до найпопулярніших в Україні гірських курортів, які щорічно приваблюють сотні тисяч туристів.
    ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні у 1993 р. Банк узяв на себе зобов'язання щодо надання майже €12 млрд. в рамках 369 проектів.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.