• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко переконаний, що Україні та Росії вдасться знайти взаємовигідне рішення у питаннях газової сфери

    Опубликовано: 2005-12-13 09:54:00
    Глава держави наголошує, що українська делегація, очолювана міністром палива та енергетики Іваном Плачковим, яка відбула до Російської Федерації для участі в українсько-російських переговорах стосовно співпраці у газовій сфері, має пакет пропозицій щодо організації газового ринку та відносин на ньому. І в української, і в російської сторін, підкреслює Глава держави, є напрацювання стосовно політики врегулювання цього питання і воно має бути вирішеним на взаємовигідній основі.
     
    «Україна готова розраховуватися за газ виключно на ринкових засадах, однак із поступовим перехідним періодом», – відзначив Президент, додавши, що сподівається на «зустрічний рух з боку Росії».
     
    Президент України закликає уникати політичних спекуляцій навколо цієї теми, зокрема, у питанні можливих перешкод у транзиті російського газу на ринки Євросоюзу територією України. «Україна дала державні гарантії, що транзит буде забезпечений, і ці гарантії є безумовні», – наголошує він.
     
    Прес-служба Президента України Віктора Ющенка
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.