• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 143 незаконно діючих пристрої виявили на минулому тижні в Україні спеціалісти УДЦР

    Опубликовано: 2016-12-14 08:34:56

    Найбільше порушень на минулому тижні виявлено у Києві та Київській області – (56), на Донеччині – (28), Хмельниччині – (16) та  Полтавщині – (14).
    Крім того, фахівцями за цей період зафіксовано 38 порушень умов дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, а також 82 джерела радіозавад.
    Найбільше порушень на минулому тижні виявлено в Києві та Київській області – (56), на Донеччині – (28), Хмельниччині – (16) та  Полтавщині – (14).
    Фахівці УДЦР також підготували 8 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 2892 висновки щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,  3044 дозволи на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та 1537 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
    На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели технічний контроль телекомунікаційних мереж загального користування та виявили 3999 порушень порядку маршрутизації міжнародного трафіку. Майже всі з них - на мережі мобільного зв‘язку.
    Фахівцями УДЦР за цей період складено 105 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
    За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.
    За період з 05 по 11 грудня до бази даних внесено понад 600 міжнародних ідентифікаторів.
    Також фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.  Оформлено протоколами 56 випробувань, видано заявникам 11 сертифікатів відповідності.

    Прес-служба Українського державного центру радіочастот

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.