• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голову Полтавської обласної ради нагородили відзнакою Верховної Ради України

    Опубликовано: 2016-12-08 11:35:22

    7 грудня, у День місцевого самоврядування в Україні, у столиці відбулося урочисте засідання комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Від громади Полтавщини на зібрання запросили голову Полтавської обласної ради Олександра Біленького. Попри святковий привід для засідання, воно мало робочий характер - обговорювали проблеми розвитку громад, створення ОТГ, бюджетування у майбутньому році.

    - Подекуди обговорення було надзвичайно гострим. У дискусії "дісталось" і Верховній Раді, і уряду. Зокрема я наполягав на якомога швидшому ухваленні законопроекту 3038, якого чекає громада Полтавщини. Також вніс свої пропозиції по законопроекту щодо зміни меж районів у процесі добровільного об’єднання територіальних громад, який ніяк "не доколихають" народні обранці. А тим часом без нього не може бути повноцінного добровільного об'єднання громад. І на Полтавщині існують приклади, коли сусідні села, у яких мешканці крайніх хат буквально "з вікон вітаються за руку", не можуть увійти до одного ОТГ через те, що вони з різних районів, - говорить голова Полтавської обласної ради.

    Як високу оцінку діяльності найвищого представницького органу області, Олександра Біленького нагородили цього дня грамотою Верховної Ради України.
        

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.