• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На відпочинок в «Артек» приїхало понад 600 дітей із прифронтового сходу України

    Опубликовано: 2016-12-07 08:49:59

    У Міжнародному дитячому центрі «Артек», розташованому у Києві, в Пущі Водиці,  розпочалася VII зміна «Україна крізь простір і час». На неї приїхало понад 850 українських дітей, переважна більшість – з прифронтових територій Донецької  та Луганської областей. Зміна триватиме з 3 по 23 грудня.
             Протягом цього періоду діти зможуть проявити свої інтереси і прагнення, відчути свої здібності та покликання. Педагоги намагатимуться допомогти артеківцям зрозуміти, що діти здатні міняти себе, своє життя, свою країну. 
    Оскільки зміна припадає на зимові свята, то однією з центральних подій стане акція «Коляда починається з «Артеку», у рамках якої відзначатимуться дні Святого Миколая, Святого Андрія та Стрітення. Крім того на дітей чекають фестиваль співдружностей «Коло друзів», який відкриє двері у мистецьку майстерню «Різдвяна зірка мрій», фольклорна програма «Ватра 12 місяців» і тематичний захід «Моя свобода – моя відповідальність». Періодом активної творчої реалізації стане «Зимовий ярмарок ідей», в рамках якого артеківцям пропонується дослідити декілька тем:  «10 зимових забав в Україні», «10 цікавих українських винаходів», «10 загадок від детективів», «10 витинанок зими», «10 головоломок з усього світу».
    Поринути в казку живопису та графіки допоможе  «Культурно-мистецький центр «Артек», а осягати граніт науки  через вільний діалог учня з вчителем, навчальні квести та інтелектуальні батли артеківці будуть в «Інноваційному освітньому центрі». До того ж в «Артеку» існує захоплююча програма розваг: тематичні екскурсії, спортивні змагання, мистецько-фольклорні вечори, зустрічі й майстер-класи з відомими людьми, традиційний розіграш «Великого Кубку «Артеку», за який усім співдружностям доведеться змагатися, демонструючи свої спортивні, інтелектуальні й творчі  здобутки.  А почнеться справжнє артеківське життя із прийняття головного документу Універсалу Єдності, в якому діти самостійно визначать і затвердять правила свого життя у центрі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.