• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урядовий комітет схвалив проект Стратегії розвитку пенсійної системи

    Опубликовано: 2005-12-09 15:43:00
    9 грудня 2005 року Урядовий комітет з питань гуманітарної та соціальної політики схвалив проект Стратегії розвитку пенсійної системи, яка передбачає основні напрями та завдання подальшого реформування пенсійної системи до 2016 року.
     
    Головні завдання, які ставляться у Стратегії - подолати дефіцит Пенсійного фонду та створити умови для запровадження накопичувального рівня пенсійної системи. За словами голови Урядового комітету В’ячеслава Кириленка, введення накопичувального рівня планується з 1 січня 2008 року. Це, на переконання Віце-прем’єра, дасть додаткову пенсійну перспективу насамперед тим, хто починає свій трудовий шлях.
     
    В’ячеслав Кириленко також повідомив, що метою Стратегії пенсійного реформування є ліквідація диспропорцій у розмірах пенсій, уніфікація пенсійного законодавства й інші заходи.
     
    Як повідомив Віце-прем’єр-міністр, „Уряд планує затвердити Стратегію розвитку пенсійної системи вже на найближчому засіданні”.
     
    Урядовий портал
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.