• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іван Плачков взяв участь у засіданні Ради Міністрів Енергетичного Співтовариства

    Опубликовано: 2005-12-09 15:41:00
    9 грудня 2005 року Міністр палива та енергетики України Іван Плачков взяв участь у засіданні Ради Міністрів Енергетичного Співтовариства, до складу якого входять країни ЄС та Південно-Східної Європи.
     
    На сьогоднішньому засіданні, яке відбулося у болгарській столиці Софії, йшлося про формування спільної стратегії розвитку електроенергетичної та газової галузей. Зокрема, прийнято рішення про створення Фонду з розвитку енергетичної інфраструктури у регіоні.
     
    Рада Міністрів Енергетичного Співтовариства розглянула також соціальні аспекти реформування енергетичного сектору та розробки відповідного Меморандуму.
     
    Як повідомив на засіданні Ради Міністрів Енергетичного Співтовариства Іван Плачков, наша країна цілком підтримує цілі та завдання даного Співтовариства. Він поінформував учасників засідання про підписаний 1 грудня цього року Меморандум в енергетичному секторі між Україною та СС і наголосив, що положення даного Меморандуму містить домовленість про отримання Україною статусу спостерігача Енергетичного Співтовариства, а згодом - і набуття повного членства у цій організації.
     
    Рада Міністрів Енергетичного Співтовариства звернулася до Єврокомісії з питання підготовки відповідних документів щодо повного членства в Енергетичному Співтоваристві Норвегії, Молдови та України.
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.