• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові для підприємців Укрпошта відкрила експортну школу E-Export School

    Опубликовано: 2016-11-17 14:36:44

    У  Львові  Укрпошта відкрила Експортну Школу E-Export School, аби допомогти українському бізнесу через електронну комерцію вийти на зовнішні ринки та успішно  продавати свої товари за кордон. Зареєструвалися у Школу понад 150 учасників.  Серед  них – третина вже поставляють товари на зовнішній ринок, ще  третина  – продають всередині України, але хочуть вийти за кордон, і ще третина  розпочали  або  задумали  створити  власний  бізнес та цікавляться можливостями для поставок за кордон.

    «Ринок  електронної  комерції  стрімко  розвивається,  і  ми через E-Export School   відкриваємо   глобальний  ринок  онлайн-торгівлі  для  українських виробників.  Це  гарна  можливість  і  для  малого,  і для великого бізнесу дізнатися  про  інструменти,   як розширити свої ринки збуту в інші країни. Наша  мета, щоб було більше таких експортерів як Ukrainian Gears», – сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський на відкритті Школи.

    В   свою   чергу   перший   заступник  генерального  директора  –  керівник операційного  блоку  Укрпошти  Олександр  Перцовський сказав, що підприємці можуть скористатися унікальними логістичними можливостями компанії.

    «Укрпошта  має  доступ  у  будь-яку точку України і можливість експортувати товари  у  форматі  e-commerce  через  будь-яке  відділення.  Зараз  багато українських  підприємців  продають  свою  продукцію  у  сотні країн світу і користуються  логістичними  можливостями  Укрпошти.  Ми  прагнемо бачити ще більше  українських  виробників  серед лідерів онлайн-торгівлі й допоможе в цьому  такий проект як E-Export School від Укрпошти», – відзначив Олександр
    Перцовський.

    Протягом   8   годин   експерти   розкажуть   слухачам  Школи  про  основні бізнес-моделі   в  Україні,  презентують  робочі  інструменти  для  запуску експорту у форматі e-commerce та інше.

    Експерти  школи – люди з реального бізнесу, які знайшли свою нішу й успішно вибудували  власну  справу  на  експорт  із  України  в форматі електронної комерції та покажуть реальні кейси розвитку свого бізнесу.

    Крім  Львова,  навчання  Експортної  Школи  E-Export  School відбудуться 23 листопада  –  в  Одесі, 29 листопада – у Дніпрі, 6 грудня – у Харкові та 13 грудня – у Києві.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.