• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолій Кінах залишається президентом УСПП

    Опубликовано: 2016-11-14 08:44:45

    На XIV з’їзді УСПП, що об’єднав не тільки членів союзу, але й представників всіх великих ділових асоціацій, роботодавців, профспілок України, ділова спільнота високо оцінила зусилля союзу на міжнародній арені, у розбудові  діалогу із владою, запобіганні деіндустріалізації, реалізації ініціативи щодо створення 1 млн. робочих місць тощо.  Підтримавши звіт на п’ять років та схваливши подальші плани  промислової спільноти, з’їзд переобрав президентом УСПП Анатолія Кінаха.  Таке рішення підтримали близько 500 присутніх на заході представників  регіональних та профільних  організацій та асоціацій, соціальних партнерів, чисельних експертів, що свідчить про його високий авторитет та довіру ділової спільноти. 
    «Своїми успіхами УСПП завдячує злагодженій командній роботі своїх учасників, партнерським зв’язкам із роботодавцями, громадськими організаціями, органами влади, європейськими інституціями, дипломатією», – наголосив Анатолій Кінах.
    Він зазначив, що метою союзу було і залишається захист інтересів українського бізнесу, стимулювання економіки, розвиток індустріальних потужностей, формування стабільного середнього класу в Україні, послідовний ріст ВВП. Крім того, невідкладним пріоритетом діяльності УСПП  є консолідація зусиль підприємницьких кіл у розбудові змістовного та взаємовідповідального діалогу  з владою задля виходу з системної соціально-економічної кризи, подальшого сталого зростання.
    «Повинні бути максимально практичні результати, конкретні програми, стратегії, проекти. Майже 2 роки працює представництво в ЄС, що вивело наші двосторонні економічні стосунки на значно вищий рівень. За кордоном вітчизняного виробника просуває 24 філії УСПП, Центр підтримки експорту. У Верховній Раді створюємо Офіс представника промисловців, що разом з нардепами відпрацьовуватиме важливі для економіки законопроекти», – розповів лідер ділової спільноти.
    Окрім того, представники союзу увійшли до Національного комітету з промислового розвитку, очолюваного Прем’єром, тісно співпрацюють із ключовими органами виконавчої влади, громадськими організаціями.
    Спільними зусиллями бізнес-товариства була розроблена Антикризова програма спільних дій влади та бізнесу, навколо якої вже консолідувалися промисловці, підприємці, роботодавці. Саме вона пропонована в якості майбутньої економічної стратегії для України, як порядок денний Національного комітету.
     «Звичайно, це лише кроки на шляху до нашої мети. Але важливо,  що навколо потреби відбудовувати економіку держави консолідуються наші партнери з України, влада, міжнародна дипломатія. У цьому напрямі ми й будемо  далі працювати», – резюмував А.Кінах.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.