• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сміх - необхідний щоденний 
емоційний додаток для людини

    Опубликовано: 2016-10-29 18:04:57

    Відомо, що сміх подовжує життя. Втім, сміх здатний не лише на це. Спробуйте спочатку з лоскотання, спостерігайте за собою, за близькими і зможете пересвідчитися.

    Фахівці стверджують, що сміх - найкращі ліки від депресії. Сміх діє заспокійливо на нервову систему. Всього одна хвилина сміху може замінити цілий сеанс релаксації. Сміх навіть сприяє покращенню фігури: 10-15 хвилин сміху спалюють стільки калорій, скільки ви спалили б за півгодини занять у залі. Під час сміху працюють 80 м'язів різних груп.

    Сміх також стимулює імунну систему. Доведено, що люди, які дуже люблять посміятися, рідше хворіють. Сміху притаманна властивість омолоджувати шкіру. Щирий сміх приводить у тонус м'язи обличчя, забезпечує приплив крові до шкіри, що сприяє додатковому живленню, надаючи їй пружності і здорового рум'янцю.

    І водночас сміх дуже корисний для серця. Люди, які сміються, на 40% менше страждають на серцево-судинні захворювання, порівняно з вічно похмурими.

    Все це зрозуміло і заманливо, але відразу, чомусь, згадується прислів'я: сміх без причини - ознака... А все-таки цікаво: адже вигадали ж для сну - СНОдійне, можливо вигадають і СМІХОдійне! Це, звісно ж, жарт, але якщо включити фантазію, то напевне кожний з нас зможе знайти час і привід для сміху. Адже він такий необхідний нам, як їжа чи повітря, а головне - в менших кількостях. Значить, все просто, варто лише захотіти, і все вийде.

    pohnews.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.