• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Металопластикові вікна Рехау – вибір більшості українців

    Опубликовано: 2016-10-12 23:24:34

    Віконні системи відомого концерну Rehau є лідерами продажу на території України. Жителі Києва давно оцінили їх якість і абсолютну доступність ціни. Дійсно, при надзвичайно високій ефективності, металопластикові вікна Рехау коштують зовсім недорого! Саме тому покупка цих німецьких систем стала найбільш вигідним варіантом благоустрою будинків, балконів, квартир і різного типу будівель. За самій вигідною ціною замовити металопластикові вікна Рехау можна на сайті віконної компанії «4 этаж». Тут вам запропонують великий вибір віконних систем і зроблять їх професійну установку.

    Металопластикові вікна Рехау – плюси різних серій

    При правильному виборі будь-яка модель Rehau проявить себе з вигідного боку. Адже фактично кожна лінія цих конструкцій відрізняється вищим ступенем енергозберігаючого потенціалу, унікальною здатністю зберігати стабільну температуру всередині і забезпечувати тишу. Всі металопластикові вікна Рехау мають свої вагомі переваги, як конструктивні, так і за характеристиками і дизайном.Металопластикові вікна Рехау Генео /067/ 407-9259.

    * Трикамерні системи Рехау 60. Безперечна перевага цих виробів ПВХ полягає в самій доступній вартості, відмінній світлопропускної здатності і легкості.

    * П'ятикамерні Рехау Ecosol Design чудово підходять для теплого ефективного облаштування. Перевага цих вікон полягає в оптимальному поєднанні результативності і невисокої ціни.

    * Шестикамерные інноваційні системи Rehau Geneo для елітного скління. Плюси профілю в його будові. Це армування в масі, шість широких камер на платформі 86 мм і можливість встановлення потужного склопакета в 53 мм! Такий технічний портрет красномовно говорить про унікальні якості даних конструкцій.

    Металопластикові вікна Рехау – ціни, замовлення, монтаж

    У компанії «4 этаж» ви зможете придбати будь-яку серію вікон Rehau за найнижчою ціною. Консультанти компанії допоможуть вам правильно підібрати віконні блоки під ваші умови і запропонують вигоди для покупки, це:

    * Соціальні знижки для студентів, пенсіонерів, військовослужбовців та учасників АТО – 7%!

    * Разова знижка при 100% оплаті – 3%

    * Енергозбереження склопакетів в подарунок.

    * Виконання замірів безкоштовно!

    Металопластикові вікна Рехау зроблять ваш будинок теплим і затишним, створять в ньому атмосферу комфорту і тиші. Оформити заявку можна на 4etag.kiev.ua цілодобово!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.