• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розпочалася зустріч Глави держави з Державним секретарем США

    Опубликовано: 2005-12-07 10:41:00
    Розпочалася зустріч Президента України Віктора Ющенка з Державним секретарем США Кондолізою Райс, яка перебуває в Україні в рамках європейського турне.
     
    Сторони планують обговорити надання з боку США Україні статусу країни з ринковою економікою, вступ нашої держави до СОТ, сприяння США інтеграції України до Європейського Союзу та НАТО.
     
    Віктор Ющенко та Кондоліза Райс обміняються думками з актуальних питань регіонального співробітництва та міжнародної політики, а також щодо шляхів зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США в нових політичних умовах.
     
    На початку зустрічі Глава держави запевнив, що високо цінує рівень стратегічної співпраці між Україною та США і задоволений поступом у відносинах двох держав, досягнутим у цьому році. Віктор Ющенко також подякував Кондолізі Райс за сприяння в скасуванні Сенатом США поправки Джексона-Веніка щодо України.
     
    Зі свого боку, Державний секретар США заявила, що сподівається на подальший розвиток співпраці двох країн. Вона наголосила, що Сполучені Штати розглядають Україну як «важливу державу в серцевині Європи».
     
    У зустрічі беруть участь Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, Cекретар РНБОУ Анатолій Кінах, Глава Секретаріату Президента Олег Рибачук, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.