• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЕРУ ТРЕЙДИНГ і PGNiG почали поставки газу з Польщі в Україну

    Опубликовано: 2016-08-04 13:02:26

    ЕРУ ТРЕЙДИНГ (дочірнє підприємство компанії ЕНЕРГЕТИЧНІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ) спільно з польською державною нафтогазовою компанією PGNiG почали поставки природного газу з Польщі в Україну.
    ЕРУ ТРЕЙДИНГ і PGNiG здійснили перші поставки природного газу з Польщі в Україну для забезпечення промислових споживачів на вітчизняному ринку. Ґрунтуючись на угодах між двома компаніями, ЕРУ Трейдинг закріпить за собою позицію найбільшого приватного імпортера природного газу в Україні.
    Ярослав Мудрий, Комерційний директор ЕРУ ТРЕЙДИНГ зазначив: «Наша співпраця з найбільшою польською енергетичною компанією PGNiG є важливим кроком, який допоможе ЕРУ Трейдинг диверсифікувати наш портфель і забезпечити наших покупців надійними і доступними за ціною поставками природного газу. Ми вважаємо, що співпраця допоможе і далі розвивати ринок природного газу та інтегрувати Україну в систему Європейського енергетичного ринку в цілому».
    «Ініційовані поставки природного газу в Україну за контрактом з ЕРУ Трейдинг підтверджують, що комерційні умови, запропоновані PGNiG, конкурентні і тому привабливі як для внутрішніх, так і міжнародних покупців. Я також радий тому, що співпраця з ЕРУ Трейдинг розширює споживчий портфель для природного газу PGNiG через зміцнення нашої присутності на сусідніх ринках. Поставки природного газу на український ринок є частиною торгової політики PGNiG», – сказав виконавчий директор відділення оптової торгівлі PGNiG, Бартломей Корженівські.
    «Співпраця з PGNiG дає змогу ЕРУ ТРЕЙДИНГ пропонувати українським споживачам європейські інструменти для купівлі газу, а також знизити пов'язані комерційні ризики. Великий портфель поставок в ЕРУ Трейдинг дає можливість компанії пропонувати своїм покупцям в Україні найкращі комерційні умови, а також широкий вибір коротко- і довгострокових опцій поставок енергетичних продуктів всередині країни», – прокоментував Ярослав Мудрий, Комерційний директор ЕРУ ТРЕЙДИНГ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.