• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: «План заходів по завершенню будівництва та насування арки НБК на об’єкт «Укриття» проходить згідно графіку»

    Опубликовано: 2016-07-25 08:36:33

    Роботи з будівництва нового безпечного конфайнмента (НБК, Арка) на промисловому майданчику Чорнобильської АЕС йдуть згідно з графіком і насування Арки планується в листопаді цього року. Про це на Асамблеї донорів Чорнобильського фонду «Укриття»,  сказав  Міністр екології та природних  ресурсів України Остап Семерак.
    Нагадаємо, що  22 липня Українська делегація  бере участь  в  Асамблеї донорів Чорнобильського фонду «Укриття», яка проходить  в Лондоні. Під час Асамблеї  Європейський банк реконструкції і розвитку і замовник - ДСП «Чорнобильська АЕС» проінформували представників країн-донорів про стан виконання двох найбільших проектів, які реалізовуються нині  на промисловому майданчику ЧАЕС.
    Міністр екології та природних ресурсів Остап  Семерак подякував представникам  країн-донорів за  величезну допомогу, яку народи інших держав надають Україні на подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи.
    «Висловлюю подяку міжнародній громадськості, урядів країн-вкладників Чорнобильського фонду «Укриття», Європейському банку реконструкції та розвитку за їх зусилля в реалізації проектів на будмайданчику Чорнобильської АЕС та наповнення фондів для їх фінансування необхідними додатковими внесками. Наступне засідання ми проведемо в листопаді в Україні під час насування Арки. Це буде демонстрація успішної співпраці між Україною та урядами країн донорів», - зазначив Остапа Семерак.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.