• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Черкащині затримано трьох військовослужбовців під час збуту бойових припасів

    Опубликовано: 2016-07-06 15:09:17

    Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону Центрального регіону України спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ у Черкаській області затримано трьох військовослужбовців військової служби за контрактом однієї з військових частин Збройних Сил України під час збуту бойових припасів.
    Установлено, що військові реалізували цивільним особам понад 10 тисяч патронів та три гранатомети.
    В ході обшуків у них вилучено кошти в сумі 4500 доларів США отримані за збут вказаної зброї та саму зброю, усунувши небезпеку для населення. Також, за місцем проживання одного з військовослужбовців виявлено та вилучено речовину рослинного походження схожу на «канабіс».
    Під час досудового слідства буде перевірено походження зброї з зони АТО та перевірено інформацію щодо поширення наркотичних засобів.
    Вирішується питання щодо повідомлення їм підозри за ч.2 ст.307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.3 ст.410 (викрадення зброї та бойових припасів) КК України та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
    Слідчі дії тривають.
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.