• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: «Незабаром на сайті Мінприроди запрацює інтерактивна карта сміттєзвалищ»

    Опубликовано: 2016-07-04 10:52:45

    Мінприроди активно  працює  над ідентифікацією всіх сміттєзвалищ чого до цього часу в Україні не було. Про це Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак заявив 3 липня на «Експерсо ТV».
    «З’ясулося, що  в Украні немає ніякого реєстру сміттєзвалищ: ні легальних, ні нелегальних. Сьогодні важко зрозуміти завантажені вони чи недовантажені», - зазначив Остап Семерак.
    Міністр повідомив, що  за кілька тижнів завершиться робота по формуванню інтерактивної карти, якою зможе користуватися кожен житель країни.
    «Кожен громадянин України зможе сфотографувати будь-яке сміттєзвалище, зареєструватися на інтерактивній карті через мобільний телефон, і ця інформація оперативно  потраплятиме на веб-портал Мінприроди.
    Остап Семерак переконаний, що це дасть можливість  бачити, де зафіксовано сміттєзвалища, мати можливість співставити надану інформацію з кадастровою картою.
    «Ми бачитимемо хто є користувачем цієї земельної ділянки, і працювати з ним, щоб він прибрав сміття. Адже є всі законні підстави вимагати від власника чи користувача землі, навести порядок», - зазначив Остап Семерак.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.