• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дотримуйтеся правил поведінки на залізниці

    Опубликовано: 2016-06-30 08:29:13

    За тиждень на об’єктах Львівської магістралі з власної необережності травмувалися 8 осіб, 4 із них загинули.

    За інформацією служби охорони праці регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», у період від 21 до 29 червня через власну необережність та недотримання правил безпеки на об’єктах магістралі травмувалися 8 осіб, з яких 4 загинули.
    Найбільш резонансний випадок стався 23 червня о 23:27 год. Троє підлітків піднялись на вагон у парку на станції Тернопіль. Наймолодший із них – 2000 року народження — отримав смертельне ураження електричним струмом. Двоє інших (1997 та 1998 року народження) були доставлені у лікарню з важкими опіками.
    На станції Рожище 25 червня о 00:48 год. у районі пішохідного мосту після відправлення вантажного потяга, який пропускав пасажирський поїзд №768 сполученням Київ-Ковель, виявили тіло жінки 1977 року народження з травматичною ампутацією тіла на рівні живота та чоловіка 1977 року народження із ампутацією лівої ноги. Чоловіка доставили у районну лікарню, жінка ж унаслідок отриманих травм загинула. Такі страшні наслідки спроби перелізти під вагоном вантажного поїзда.
    Окрім того, у 6 випадках вдалося попередити наїзд на людей, які несанкціоновано перебували на колії, завдяки застосуванню машиністами екстреного гальмування: 20 – червня на перегоні Заріччя-Добросин, 21 червня – на перегоні Коршів-Голосків, 22 червня – на перегоні Стрий-Більче, 23 червня – на перегоні Ківерці-Олика та на станції Озерна, 27 червня – на станції Задвір’я.
    Залізничники регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» вкотре закликають до здорового глузду та наголошують, що усі травмування сторонніх залізниці осіб на об’єктах магістралі стаються через нехтування правил безпеки та особисту необережність громадян!
    Шановні громадяни! Бережіть себе і своїх рідних, застерігайте дітей від ігор поблизу залізниці! Пам’ятайте, декілька зекономлених хвилин чи яскраве фото не варті втраченого здоров’я чи життя!

    Спільними зусиллями бережімо життя!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.