• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все починається в Києві! Everything starts in Kyiv!

    Опубликовано: 2016-06-24 14:17:00

    Задля промоції міста Києва як туристичної дестинації з висвітленням його привабливості був проведений рекламно-інформаційний тур для представників провідних засобів масової інформації Європи 21-24 червня 2016 року за ініціативи Київської міської державної адміністрації.
     Делегація представників засобів масової інформації Німеччини, Швейцарії і Польщі з захопленням ділились своїми враженнями після оглядової екскурсії з відвідуванням Національного Києво-Печерського історико-культурного заповіднику, Національного заповіднику «Софія Київська», Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, екскурсії Андріївським узвозом, Подолом та огляду панорами «Київ – місто на Дніпрі» на борту теплоходу «Наталія Ужвій».
     Історію загадкового середньовічного міста - Древнього Києву представникам ЗМІ Європи розповідала відтворена атмосфера Київської Русі у «Парку Київська Русь».  Затишність гостям запропонував еко-комплекс «Натураліст».
     Представники ЗМІ Європи відмітили бездоганний сервіс і гостинність таких готелів як Radisson Blu Podil, Intercontinental Kyiv, Ramada Encore.
    В розрізі рекламно-інформаційного туру для розширення ділових зв’язків з країнами Європи, була проведена зустріч учасників заходу з провідними представниками організацій туристичного ринку м. Києва, що відбулась 23 червня 2016 року. Головною метою проведення зустрічі було висвітлення туристичної привабливості міста, розкриття причин відвідати столицю України, залучення більшої кількості гостей до нашої держави.
    Організація рекламно-інформаційних турів для представників туристичної галузі та ЗМІ до міста Києва підтверджено виступає як новаторський засіб для сприяння розвитку міжнародного співробітництва в сфері туризму з популяризацією Києва туристичного, а саме затишного і  безпечного.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.