• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оргкомітет підготовки до З’їзду затвердив проект порядку денного З’їзду

    Опубликовано: 2016-06-24 08:44:40

    Організаційний комітет з підготовки до позачергового VI З’їзду медіа-профспілки  затвердив проект порядку денного З’їзду. Таке рішення було прийнято 22 червня.

    Проект  передбачає розгляд таких питань: переобрання керівництва організації: Голови, Комітету, заступників; внесення змін до Статуту організації та ухвалення подальшої стратегії розвитку НМПУ. Очікується також, що З’їзд розгляне  звіти щодо виконаних грантових програм та інші питання, внесені первинними організаціями.

    - Вже розпочинаючи із суботи буде дано офіційний старт зборам первинних організацій профспілки, - розповідає виконуючий обов’язки Голови Комітету Сергій Штурхецький, - Члени первинних осередків визначаться з делегатами на З'їзд та питаннями,  які будуть подавати на його розгляд.

    Однак доводиться констатувати, що член НМПУ, який серед своїх друзів та на певному інтернет-ресурсі вперто продовжує називати себе Головою медіа-профспілки,  взяв фальшстарт і розпочав по суті передвиборчу кампанію.

    Нагадуємо членам профспілки, що повага до усіх спілчан є неодмінною  вимогою членства в НМПУ. І про це повинна знати людина, яка була і, вочевидь, претендує  бути очільником медіа-профспілки.

    Також такій людині важливо пам’ятати про дотримання п.5.6 Статуту профспілки, а саме: «Рада має право призупинити повноваження  Голови, у разі порушення ним положень Статуту, до розгляду питання про дострокове відкликання Голови на найближчому З’їзді» та п. 4.8.Статуту: «Член Профспілки може бути виключений з числа членів Профспілки, якщо він своїми діями або бездіяльністю завдає шкоди репутації Профспілки».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.