• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутати обласної ради затвердили положення про призначення керівників комунальних підприємств

    Опубликовано: 2016-06-14 20:26:26

    Відтепер, директорів комунальних підприємств будуть призначати члени комісії, до якої увійдуть депутати, представники облдержадміністрації, експерти та представники громадських організацій. Положення сформували упродовж 5 засідань учасники спеціальної робочої групи, яку очолював депутат обласної ради Валерій Калюжний. Документ затвердили під час 3 засідання 7 сесії Полтавської обласної ради.  "І саме новий порядок призначення керівників комунальних підприємств - це реальний крок до прозорого конкурсу на заміщення цих вакантних посад", - прокоментував важливість рішення голова обласної ради Олександр Біленький під час брифінгу за результатами пленарного засідання сесії.

    - Міняючи підхід до організації роботи комунальних підприємств, ми прагнемо, щоб сюди приходили кваліфіковані менеджери, з відповідним досвідом. Та ще однією нашою вимогою були абсолютно прозорі призначення керівників, на конкурентних засадах. І положення зніме усі спекуляції навколо цього питання, які з початку року тиражували противники реформ в управлінні комунальними підприємствами, - сказав голова обласної ради.

    Поділився голова обласної ради і планами по вирішенню питання з приміщенням книжкового магазину "Планета", за реорганізацію якого також проголосували депутати під час сесії.

    - Як один із варіантів розвитку: спочатку плануємо передати це приміщення на баланс управлінню майна обласної ради. Потім у тому ж приміщенні створити КП “Реєстратор”, яке надаватиме великий спектр послуг, на кшталт, ЦНАПу, чим зароблятиме кошти для бюджету області. А книжковий магазин “Планета” нікуди не подінеться, а просто переїде до іншого приміщення", - повідомив Олександр Біленький.   

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.