• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР підтримає зміну законодавства у сфері інфраструктури ринку капіталу

    Опубликовано: 2016-06-10 18:07:22

    Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розпочав прийом заявок, з 8 по 29 червня 2016 року, на реалізацію проекту технічного співробітництва «Україна: консолідація розрахунково-клірингової інфраструктури та перезавантаження правової бази» http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/pn-65213.html.

    Приведення інфраструктури ринку капіталу України до найкращих європейських стандартів та впровадження нових інструментів фінансового сектору визначені серед заходів, в реалізації яких задіяний ЄБРР відповідно до «Комплексної програми розвитку фінансового сектора України до 2020 року» та плану дій ЄС щодо побудови співтовариства ринків капіталу.

    ЄБРР підтримує Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку в усіх її діях, направлених на розвиток ринку капіталу, та сподівається на ефективну консолідацію і модернізацію розрахунково-клірингового середовища, відповідно до програми реформ українського уряду.

    Нагадаємо, НКЦПФР отримує технічну допомогу за напрямками, визначеними у Комплексній програмі розвитку фінансового сектору до 2020 року, від таких міжнародних фінансових донорів як МВФ, ЄБРР, USAID, німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ; допомогу по проектах Європейської Комісії TAIEX, EU-FINSTAR; а також допомогу від іноземних регуляторів Міжнародного інституту розвитку ринку цінних паперів Комісії з цінних паперів і фондових бірж США (SEC), Комісії з фінансового нагляду Польщі (KNF), Федерального управління з фінансового нагляду Німеччини (BaFin) та ін.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.