• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Попередній звіт про виконання Національної стратегії у сфері прав людини до 2020 року відповідно до Плану дій

    Опубликовано: 2016-04-28 10:14:32

    23 лютого 2016 року Уповноважений Верховної Ради України з прав людини та представники громадянського суспільства уклали Меморандум про співпрацю у процесі моніторингу реалізації Національної стратегії та Плану дій у сфері прав людини.
    Відповідно до цього Меморандуму учасники домовилися про первинний збір інформації, а саме: отримання від центральних органів виконавчої влади  їхніх внутрішніх планів заходів на виконання Плану дій, відповідальних осіб та їхніх контактних даних, а також звітів про вже проведені заходи.
    На виконання Меморандуму у рамках спільної діяльності 1 березня 2016 року Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини направив до 21 центрального органу виконавчої влади запити для отримання інформації.
    За результатами оцінки інформації, поданої центральними органами виконавчої влади, було оформлено Попередній звіт, який розміщено нижче.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.