• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кримська правозахисна група підготувала Моніторинговий огляд ситуації з дотриманням прав людини в Криму за березень 2016 року

    Опубликовано: 2016-04-25 08:44:42

    Кримська правозахисна група (КПГ) – ініціатива представників правозахисних організацій, метою якої є сприяння дотриманню і захисту прав людини в Криму шляхом залучення широкої уваги до проблем прав людини і міжнародного гуманітарного права на території Кримського півострова.
    Серед основних завдань КПГ: збір та аналіз інформації щодо ситуації з дотриманням прав людини в Криму; широке інформування органів влади, міжнародних організацій, міжурядових структур, неурядових організацій, засобів масової інформації та інших цільових груп шляхом публікації та поширення аналітичних та інформаційних матеріалів про ситуацію з дотриманням прав людини в Криму; сприяння захисту прав людини і дотримання норм міжнародного права в Криму; підготовка рекомендацій для органів влади та міжнародних структур у сфері прав людини.
    При підготовці та розповсюдженні інформації КПГ керується принципами об’єктивності, достовірності та своєчасності.
    Моніторинговий огляд ситуації з дотриманням прав людини в Криму за березень  2016 року
    Як повідомлялося раніше, з метою професійного розвитку та сегментації окремих напрямів діяльності та враховуючи деякі загрозливі тенденції, зокрема внесення в «патріотичний стоп-лист» в Росії, Кримська польова місія змінила структуру і формат своєї роботи. На сайті Уповноваженого також можна ознайомитись із Моніторинговим оглядом ситуації з дотриманням прав людини в Криму за лютий і січень 2016 року, грудень, листопад, жовтень та  липень-серпень 2015 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.