• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Людмила Демченко: У Києві за 3 місяці 2016 року надходження до бюджетів всіх рівнів склали майже 13,3 мільярди гривень

    Опубликовано: 2016-04-05 12:37:31

    За оперативними даними, тільки у березні поточного року до бюджетів усіх рівнів киянами перераховано 5 мільярдів 697 мільйонів гривень, з початку року зазначений показник склав 13 мільярдів 238 мільйонів гривень.
    До державного бюджету за 3 місяці поточного року платниками податків міста Києва до сплачено 9 мільярдів 493 мільйони гривень, з них у березні  -  4 мільярди 327 мільйонів гривень.
    За словами начальника ГУ ДФС Києва Людмили Демченко, у порівнянні з минулорічним показником у березні цього року відбувся приріст надходжень до загального фонду держбюджету за такими основними податками: на 50 мільйонів гривень (на 3%) зросли надходження з податку на прибуток та склали 2 мільярди 45 мільйонів гривень; на 913 мільйонів гривень (на 16%) підвищився рівень сплати податку на доходи фізичних осіб – 913 мільйонів гривень  було перераховано в держбюджет, на 9 мільйонів гривень (7%) збільшились надходження від сплати військового збору та склали 138 мільйонів гривень. Водночас, надходження акцизного податку від імпортних підакцизних товарів зросли у 2 рази і склали 3 мільйони гривень.
    Як зазначила Людмила Дмитрівна, до бюджету міста Києва за січень-березень 2016 року столичними платниками було сплачено 3 мільярди 791 мільйон гривень, що на 39 % більше ніж роком раніше. Столична скарбниця додатково поповнилась на 1,65 мільйонів гривень. Зокрема, у березні бюджет столиці отримав 1, 37 мільярдів гривень, що на 33% або на 338 мільйонів гривень більше за минулорічний показник. Найвагоміший внесок забезпечили платники ДПІ у Шевченківському – 18%, Печерському – 16%, Голосіївському – 12%,  Солом’янському – 10 %  та  Подільскому – 10 % районах міста.
    «У порівнянні з минулим роком відбулось збільшення надходжень столичного бюджету за всіма основними податками: на 22% підвищились надходження податку з доходів фізичних осіб та склали 581 мільйон гривень; єдиний податок зріс на 44% і склав 73 мільйони гривень; надходження від плати за землю зросли у більше ніж 2 рази та склали 355 мільйонів гривень; акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів склав 101 мільйон гривень (збільшення на 2 % або на 2 мільйона  гривень)», – поінформувала начальник ГУ ДФС Києва Людмила Демченко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.