• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Залізничники Львівській магістралі проводять роз’яснювальні бесіди із профілактики невиробничого травматизму

    Опубликовано: 2016-04-01 09:14:47

    Впродовж трьох тижнів (триває місячник із профілактично- роз’яснювальної роботи для запобігання травмувань сторонніх осіб на магістралях України), залізничники регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відвідали понад тисячу навчальних закладів західного регіону та провели 1383 лекції для більш як 96 тисяч учнів та студентів.
    Під час лекцій-бесід залізничники нагадують учасникам правила поведінки на об’єктах магістралі, звертаючи особливу увагу на ті навчальні заклади, поблизу яких траплялися трагічні випадки. Молоді демонструють навчальні фільми та ролики, а також видають інформаційні брошури, пам’ятки та плакати, а для наочності проводять екскурсії на залізничні станції. Окрім того, на магістралі здійснюють посилене сповіщення пасажирів на вокзалах та станціях, а також у потягах приміського та далекого сполучення.
    Залізничники Львівської магістралі знову і знову закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.