• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Москві було затримано представника Омбудсмана України Володимира Шрейдлер

    Опубликовано: 2016-03-29 08:46:38

    Володимира Шрейдлер, представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, було затримано, коли   він прибув до відділку внутрішніх справ як  громадський захисник учасників мітингу на підтримку Надії Савченко, заздалегідь домовившись про це з полковником поліції, і потім дізнався, що він також затриманий,  повідомляє  Овд-інфо. Згодом правозахисника відпустили.
     9 учасників пікету, що проходив біля метро «Сокольники» на підтримку Надії Савченко. було затримано працівниками поліції.
    За  словами Володимира Шрейдлера, поліцейські заявили про те, що учасники акції "не затримані, а люб'язно запрошені  до  відділку  поліції".
    Як відомо, з огляду на необхідність посилення захисту прав громадян України у Російській Федерації, Уповноважений Верховної Ради з прав людини доручила відомому російському громадському діячу та правозахиснику Володимиру Шрейдлеру бути її представником у Російській Федерації на громадських засадах.
     Валерією Лутковською здійснюється провадження у захисті прав громадян України, зокрема, Надії Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших, тож головна мета діяльності Представника Уповноваженого з питань моніторингу дотримання прав громадян України в Російській Федерації – це особиста присутність і моніторинг дотримання прав, у тому числі процесуальних, під час судових засідань, які проводитимуться стосовно перерахованих вище осіб.
    Володимир Шрейдлер – опозиційний російський журналіст, блогер, правозахисник, автор проекту «Планета Україна», який складається із серії спецрепортажів про волонтерський рух на підтримку України по всьому світу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.