• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська: «Деякі наші дії в умовах гібридної війни в Україні виходять за межі загального мандата типового Офісу Омбудсмана»

    Опубликовано: 2016-03-24 12:21:59

    Це зазначила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, виступаючи на додатковій сесії “Національні інституції з прав людини та їхня роль у запобіганні конфлікту і захисті жертв масових порушень прав людини під час постконфліктного врегулювання”,  організованій Інститутом Рауля Валенберга у рамках 29-го Щорічного засідання Міжнародного координаційного комітету національних інституцій з просування та захисту прав людини, що відбулося в Женеві.
    «Це було головною причиною для запрошення до Києва омбудсманів і представників національних інституцій з прав людини з різних держав, які мають досвід діяльності в конфліктних і постконфліктних ситуаціях, з метою розробки єдиних  рекомендацій, які могли б стати новим міжнародним стандартом для нас. В результаті проведення цієї конференції була прийнята «Київська Декларація» щодо ролі національних інституцій з прав людини у конфліктних і постконфліктних ситуаціях. Тепер ми повинні приступити до реалізації Київської Декларації і створити  міжнародну робочу групу, яка буде брати участь у процесі ухвалення нового міжнародного стандарту для національних інституцій з прав людини», -  зауважила Валерія Лутковська.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.