• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За підтримки ЄС понад 500 осіб взяли участь у ярмарку зайнятості для переселенців

    Опубликовано: 2016-03-24 08:36:30

    22 березня 2016 року у м. Кременчук відбувся обласний ярмарок зайнятості для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). У заході взяли участь понад 500 переселенців Полтавщини та понад 50  роботодавців, які презентували різні вакансії.
     
    Окрім пошуку роботи, відвідувачі мали змогу навчитися писати резюме та представляти себе роботодавцю, а також отримати психологічну допомогу у вирішенні питань працевлаштування та перекваліфікації. Також переселенці мали можливість поспілкуватися і познайомитися один з одним для додаткової соціальної підтримки. Адже до Кременчука запросили переселенців із різних куточків області.
     
    Як зазначила Катерина Клавдієва, директор Полтавського обласного центру зайнятості: «Завдяки проекту ЄС «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб» ми отримали широкий комплекс інструментарію для поліпшення можливостей трудової адаптації та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Ярмарки вакансій для працездатного населення з-поміж внутрішньо переміщених осіб є одним із вагомих заходів, які допомагають переселенцям працевлаштуватися. У рамках проекту в області також організовуються громадські роботи для усіх категорій переселенців. Такі активності проводять у 65 територіальних громадах 23 районів області та в 5 містах обласного значення, до яких з початку реалізації проекту залучено 359 ВПО».
     
    Головним результатом професійного ярмарку зайнятості є допомога у працевлаштуванні та адаптації переселенців до нового ринку праці, пошуку роботи для отримання стабільного доходу.
     
    Ярмарок було організовано в рамках проекту ЄС «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб» за сприяння обласної державної адміністрації, Полтавського обласного та Кременчуцького міськрайонного центрів зайнятості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.