• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Законопроект про вибори до райрад Києва подадуть у Верховну Раду

    Опубликовано: 2016-03-15 12:40:26

    «Об’єднання «Самопоміч» зареєструє у Верховній Раді законопроект про призначення виборів до райрад Києва на 29 травня 2016 року.

    Про це заявили представники політичної сили у Верховній Раді та Київраді під час брифінгу.

    «За ініціативи «Самопомочі» спільно з іншими політсилами подаємо цей законопроект. Якщо ЦВК бездіяльна, якщо більшість Київради бездіяльна, ми призначимо вибори до райрад у Верховній Раді», - відзначив депутат Єгор Соболєв.

    Проектом закону передбачається призначення перших виборів до десяти районних рад Києва на 29 травня 2016 року та здійснення Центральною виборчою комісією усіх необхідних заходів з метою їх проведення.

    «Виборчий процес у Києві було зірвано за допомогою трьох інструментів: політичного замовлення, спотвореного правосуддя та бездіяльності ЦВК. Ми проти політичних фобій, що перетворили Київ у аутсайдера з децентралізації», - заявив голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» в Київраді Сергій Гусовський.

    Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд відзначила, що те, що в Києві немає райрад та повністю підзвітних Київраді виконавчих органів це «ганебна практика».

    Нагадаємо, через позицію «Солідарності» Київрада не ухвалила проект рішення «Самопомочі», «Батьківщини» та «Свободи» щодо виборів до райрад в Києві.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.